0,5 Brona np. Żywiec
1x przyprawa do grzańca made by Kamis - available w Piotr i Pawel
2x żółtka
Action:
Mieszamy żółtka z przyprawą. Piwo grzejemy ale nie za mocno. Powoli dolewamy je do tej zaprawy przyprawowo-żółtkowej mieszajac przez cały czas. Po zmieszaniu jeszcze podgrzewamy
Wiek: 43 Dołączył: 12 Sie 2006 Posty: 2889 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 14 Grudzień 2006, 07:41
Raz na jakiś czas grzańca można sobie wypić (szczególnie gdy piździ za oknem) - zawsze to jakaś odmiana. Ja jednak wolę normalne piwo, moje ulubione to Lech Pils, Lech Premium, Tyskie Gronie i Tyskie Książęce (a ostatnio także preferuję Lecha Lite).
Wiek: 45 Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 1247 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 14 Grudzień 2006, 11:06
A ja polecam Grzaniec Galicyjski. Gotowe winko. Tylko do podgrzania. Zajebiście pachnie goździkami i takiem tam bukietem. Jak się zimno zrobi to już mam jedną butlę w barku. Po pracy do mikrofalówki i napitek przedni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum